X
Categorieën

BLACK FRIDAY ACTIES  OP=OP

 

Betalen

iDEAL

iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem en ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Betalingen worden via uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving gedaan.

Bancontact

Bancontact is voor Belgische consumenten een methode om makkelijk en vertrouwd te kunnen betalen. Via een beveiligde verbinding komt u terecht in uw eigen internetbankieromgeving en kunt u de betaling goedkeuren.

PayPal

Met PayPal kan iedere online shopper zijn aankopen op het internet direct online betalen.

AfterPay

AfterPay voert voor Angenendt het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Angenendt betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 500,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.