X
Categorieën

INFORMATIE M.B.T. HET CORONA VIRUS.
Het coronavirus (COVID-19) raakt ons allemaal. Wij zijn ons zeer bewust van de verantwoordelijkheid die wij hebben in het bieden van een veilige winkelomgeving. De gezondheid van onze medewerkers en onze klanten staat voor ons bovenaan. Daarom volgen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet en handelen wij in lijn met het beleid van RIVM en de Rijksoverheid. Op deze pagina informeren wij je over de actuele situatie

WINKEL

Wij werken er hard aan om onze winkel open te houden. Het winkelen gaat wel iets anders dan normaal. Om het winkelen voor iedereen veilig te houden vragen wij u om u aan de volgende richtlijnen te houden: Bestel zoveel mogelijk online op onze website www.angenendt.nl. Hier heeft u ook de optie om te kiezen voor bedrijfsklaar afhalen, wij zorgen dat de machine dan voor u klaar staat maar u hoeft dan minder tijd in onze winkel door te brengen. Mocht het gewenste product of onderdeel niet op de site staan neem dan contact met ons op via email of telefoon. LET OP brandstoffen mogen alleen worden afgehaald, niet opgestuurd.

· Hoest je, ben je verkouden of heb je andere symptomen? Blijf dan thuis en kom niet naar de winkel. Je kunt wel altijd een bestelling plaatsen via angenendt.nl

· Houd in de winkel zoveel mogelijk afstand tot elkaar (1.5 meter) en kom alleen.

ONLINE BESTELLEN

Wij merken dat het in onze webshop drukker is dan normaal. Wij zetten ons volop in om de bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Vooralsnog streven wij ernaar om bestellingen die voor 16.00 uur geplaatst zijn, de volgende dag te bezorgen. In deze uitzonderlijke omstandigheden kan het zijn dat de bezorging iets langer duurt dan je van ons gewend bent.
Om de verspreiding van het virus te voorkomen, neemt onze bezorgdienst extra maatregelen. De pakketten worden niet meer overhandigd. De bezorger zet de zending op de grond klaar en houdt vervolgens 1.5 meter afstand.
Kettingzaagzagerij
Bandzaagzagerij
Schaven & Frezen
Pakketzaag
Heeft u al eens gedacht aan leasing van uw bedrijfsmiddelen?

Nieuwe producten

Angenendt machines
Angenendt machines is sinds 1976 gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van tuin & en parkmachines in de breedste zin van het woord. Sinds 2013 zijn wij officieel importeur voor Logosol en Norwood machines en ons assortiment wordt nog steeds uitgebreid met andere merken in de houtbewerkingssector. Bijna alle machines op deze site kunt u ook bezichtigen in onze showroom waar wij 6 dagen per week voor u klaar staan! Uiteraard kunnen deze machines ook gedemonstreerd worden!
Logosol
Logosol is een in Zweden gevestigd internationale onderneming voor het ontwikkelen en verkopen van unieke houtverwerking- en bewerkingsmachines. Logosol biedt innovatieve en betaalbare oplossingen en heeft de houtbewerkingsmarkt aangrijpend verandert in 20 jaar. Het modulaire karakter van de machines zorgen ervoor dat klanten machines kunnen upgraden met dezelfde snelheid als de groei van het bedrijf. De meest uiteenlopende producten en services worden in 65 verschillende landen aangeboden, waarmee Logosol wereldleider is op dit gebied. Neem de tijd om Logosol te leren kennen! “Made In Sweden” betekent hoge kwaliteit, innovatie en duurzame oplossingen. Logosol is een Zweeds bedrijf die deze termen hoog in het vaandel heeft staan. De afgelopen twintig jaar zijn innovatie, originaliteit, eenvoud en kwaliteit de steekwoorden voor hun productielijn. In ons assortiment vindt u alles van kettingzagen tot industriële machines. Ons meest bekende product is echter de Logosol Kettingzagerij. Deze uitvinding is s 'werelds meest populaire mobiele zagerij!

Onze merken

Lachner
Logosol
Norwood
Stihl