X
Categorieën

Aanpassingen i.v.m. Covid-19

Helaas zijn wij genoodzaakt ons winkelgedeelte te sluiten, wij verzoeken u dan ook vriendelijk uw materiaal via onze website te bestellen.

Wij zijn dagelijks geopend voor het ophalen / brengen van reparaties en het afhalen van bestellingen tussen 09.00 - 16.00.

Uw online bestellingen worden indien gewenst verstuurd (exclusief brandstof) Staat uw gewenste product er niet tussen contacteer ons op 024-6221270 of info@angenendt.nl

 

Kettingzaagzagerij
Bandzaagzagerij
Schaven & Frezen
Pakketzaag
Heeft u al eens gedacht aan leasing van uw bedrijfsmiddelen?

Nieuwe producten

Angenendt machines
Angenendt machines is sinds 1976 gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van tuin & en parkmachines in de breedste zin van het woord. Sinds 2013 zijn wij officieel importeur voor Logosol en Norwood machines en ons assortiment wordt nog steeds uitgebreid met andere merken in de houtbewerkingssector. Bijna alle machines op deze site kunt u ook bezichtigen in onze showroom waar wij 6 dagen per week voor u klaar staan! Uiteraard kunnen deze machines ook gedemonstreerd worden!
Logosol
Logosol is een in Zweden gevestigd internationale onderneming voor het ontwikkelen en verkopen van unieke houtverwerking- en bewerkingsmachines. Logosol biedt innovatieve en betaalbare oplossingen en heeft de houtbewerkingsmarkt aangrijpend verandert in 20 jaar. Het modulaire karakter van de machines zorgen ervoor dat klanten machines kunnen upgraden met dezelfde snelheid als de groei van het bedrijf. De meest uiteenlopende producten en services worden in 65 verschillende landen aangeboden, waarmee Logosol wereldleider is op dit gebied. Neem de tijd om Logosol te leren kennen! “Made In Sweden” betekent hoge kwaliteit, innovatie en duurzame oplossingen. Logosol is een Zweeds bedrijf die deze termen hoog in het vaandel heeft staan. De afgelopen twintig jaar zijn innovatie, originaliteit, eenvoud en kwaliteit de steekwoorden voor hun productielijn. In ons assortiment vindt u alles van kettingzagen tot industriële machines. Ons meest bekende product is echter de Logosol Kettingzagerij. Deze uitvinding is s 'werelds meest populaire mobiele zagerij!

Onze merken

Lachner
Logosol
Norwood
Stihl