X
Categorieën

Aanpassingen i.v.m. Covid-19

Helaas zijn wij genoodzaakt ons winkelgedeelte te sluiten, wij verzoeken u dan ook vriendelijk uw materiaal via onze website te bestellen.

Wij zijn dagelijks geopend voor het ophalen / brengen van reparaties en het afhalen van bestellingen tussen 09.00 - 16.00.

Uw online bestellingen worden indien gewenst verstuurd (exclusief brandstof) Staat uw gewenste product er niet tussen contacteer ons op 024-6221270 of info@angenendt.nl

 

Kloofmachines

Kloofmachines

Met een kloofmachine kunt u al uw stammen verwerken tot haardhout. Er zijn kloofmachines voor particulier of professioneel gebruik. Wij zijn de Nederlandse importeur voor Lancman machines. Lancman kloofmachines zijn kloofmachines van uitstekende kwaliteit. Dit merk is in Europa het snelst groeiende merk vanwege een hele goede prijs / kwaliteit verhouding. Machines zijn netjes afgewerkt en gebouwd voor de prof en de veeleisende particulier. Wanneer u een kloofmachine zoekt, horizontaal of verticaal, PTO, elektrisch of aangedreven met een benzinemotor dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zie onderstaand een overzicht van verschillende basismodellen (die ook bij ons in de showroom te bezichtigen zijn), er zijn verschillende aandrijfopties en gebruik opties per model. Vraag naar deze opties en wij sturen u een passende offerte naar uw wensen.
Winkelen per
Merk
  1. Lancman (1)
Motor
  1. Elektrisch (1)
Prijs
€ 0 € 8168 € 0 t/m € 8168