X
Categorieën

Over ons

Bezoek onze
winkel in Overasselt

Over ANGENENDT

Onze afdeling Houtbewerkingsmachines is een relatief nieuwe tak binnen ons bedrijf, sinds we in 2013 waren begonnen met in eerste instantie de verkoop van de kettingzagerijen van LOGOSOL verkopen we nu de gehele lijn machines die dit merk uit Zweden te bieden heeft voor met name de kleinschalige houtbewerker, boseigenaren, houthandelaren maar eigenlijk een ieder die iets met bosbouw of met hout te maken heeft in Nederland en België. U vind bij ons LOGOSOL pakketzagen, bandzaagzagerijen, freesmachines, vlakbanken, formaatzagen, combi machines, kettingzagerijen, raamzagerijen en houtdrogers Ook hebben we kettingzaaghulpstukken en houtverbindingen van LACHNER, een innovatieve Duitse fabrikant. Jaarlijks zijn we te vinden op een aantal grote beurzen zoals Libramont België en organiseren we een jaarlijkse demodag bij ons aan de zaak in Overasselt. Bij ons staat kwaliteit en service hoog in het vaandel en een ieder die bij ons machines koopt is verzekerd van service en back-up zolang u de machine heeft en waar ook u zich bevind in België en Nederland.

Onze mensen

 • Bert Angenendt
  Verkoop & administratie
  Bert is de oprichter van ons huidige bedrijf, in 1976 begon hij een bedrijf in handel en diensten gericht op de agrarische sector, per toeval kocht hij een paar maaimachines van een collega handelaar, deze was hij zo kwijt dus ging het balletje rollen.. Nu is Bert na zoveel jaar succesvol de zaak gerund te hebben de man met een enorme ervaring in techniek en de handel.
 • Marga Angenendt
  Buitendienst & Sales
  Marga is de vrouw van Bert en heeft het bedrijf mee gerund vanaf het prille begin, ze heeft volop in de winkel gestaan en is nu nog steeds werkzaam in de boekhouding en het reilen en zeilen van de onderneming.
 • Machteld Angenendt
  Stagair technische bouwkunde
  Machteld werkt sinds 2012 in de zaak, en is in korte tijd een onmisbare kracht geworden. Ze neemt een aanzienlijk deel van de verkoop op zich, vooral de nieuwe lijnen accu machines en de Stihl Viking en Honda machines heeft ze als specialisme, ze doet de complete dagelijkse boekhouding, de webshop, logistiek en behandeld veel van de dagelijkse onderdelen aanvragen!
 • Wilbert Angenendt
  Hoofd werkplaats
  Wilbert werkt sinds 2009 bij Angenendt, hij is een 2 takt specialist in de werkplaats en vooral bezig met de algemene verkoop . Relatieonderhoud met klanten en de werkzaamheden in de nieuwe afdeling hout zaag en bewerkingsmachines vallen onder zijn kerntaken.
 • Teun Verberne
  Senior werkplaats medewerker
  Teun is een zeer gedreven allround monteur tuinmachines en is dus vooral te vinden in de werkplaats, hij houd contact met klanten over hun te repareren machines en werkt samen met Bert en Machteld aan een goede afwikkeling van de vele machines die binnen komen voor service en reparatie.
Bert Angenendt
Bert is de oprichter van ons huidige bedrijf, in 1976 begon hij een bedrijf in handel en diensten gericht op de agrarische sector, per toeval kocht hij een paar maaimachines van een collega handelaar, deze was hij zo kwijt dus ging het balletje rollen.. Nu is Bert na zoveel jaar succesvol de zaak gerund te hebben de man met een enorme ervaring in techniek en de handel.

 • Jarenlange ervaring
 • Snelle levering
 • Lease mogelijkheden
 • Eigen werkplaats

Onze kundige verkopers helpen u
bij het maken van de juiste keuze

Wat onze klanten zeggen!

 • Beoordeling door uit HAARLEM

  Doen wat belooft. Prima en dank nog.

 • Beoordeling door uit Vaassen

  Zeer snelle levering.

 • Beoordeling door uit Sint Agatha

  Snel en goede service en staan gelijk voor je klaar!!

 • Beoordeling door uit Wijchen

  Top bedrijf. Zowel voor de aanschaf van machines. Goed advies en duidelijke uitleg. En ook voor het onderhoud van de machines prima. Word snel gemaakt en mocht het duurder uitvallen word er altijd even gebeld.

 • Beoordeling door uit Nijmegen

  Klantvriendelijk

 • Beoordeling door uit Velden

  Duielijke website, snelle levering.

Beoordelingen door: