X
Categorieën

BLACK FRIDAY ACTIES  OP=OP

 

Over ons

Bezoek onze
winkel in Overasselt

Over ANGENENDT

Angenendt machines is een gespecialiseerd familie bedrijf dat is gevestigd te Overasselt, net onder Nijmegen aan de Maas, de grens tussen Gelderland en Brabant. Wij houden ons dagelijks bezig met de verkoop en reparatie van machines, ons machinepakket is enorm breed en groeit nog steeds. Wij leveren machines voor tuin- en parkonderhoud en de bosbouw in de breedste zin van het woord, machines in alle soorten en maten en met elektro, accu, benzine en dieselmotoren zoals: Gazonmaaiers – Bladblazers – Bosmaaiers – Kettingzagen – Kloofmachines - Combimachines – Doorslijpers – Transport voertuigen – Kruiwagens – Tractoren – Generatoren – Kantensnijders – Gazon onderhoudsmachines – Trilplaten - Onkruidbestrijdingsmachines – Strooiers – Machines voor de Winterdienst – Hogedrukreinigers en een grote nieuwe lijn machines voor houtbewerking en houtverwerking. Onze klantenkring bestaat uit vele bedrijven, instellingen, gemeentes en vele particulieren in Nederland en België.

Onze mensen

 • Bert Angenendt
   
  Bert is de oprichter van ons huidige bedrijf, in 1976 begon hij een bedrijf in handel en diensten gericht op de agrarische sector, per toeval kocht hij een paar maaimachines van een collega handelaar, deze was hij zo kwijt dus ging het balletje rollen.. Nu is Bert na zoveel jaar succesvol de zaak gerund te hebben de man met een enorme ervaring in techniek en de handel.
 • Marga Angenendt
   
  Marga is de vrouw van Bert en heeft het bedrijf mee gerund vanaf het prille begin, ze heeft volop in de winkel gestaan en is nu nog steeds werkzaam in de boekhouding en het reilen en zeilen van de onderneming.
 • Machteld Angenendt
   
  Machteld werkt sinds 2012 in de zaak, en is in korte tijd een onmisbare kracht geworden. Ze neemt een aanzienlijk deel van de verkoop op zich, vooral de nieuwe lijnen accu machines en de Stihl Viking en Honda machines heeft ze als specialisme, ze doet de complete dagelijkse boekhouding, de webshop, logistiek en behandelt veel van de dagelijkse onderdelen aanvragen!
 • Wilbert Angenendt
   
  Wilbert werkt sinds 2009 bij Angenendt, hij is een 2 takt specialist in de werkplaats en vooral bezig met de algemene verkoop . Relatieonderhoud met klanten en de werkzaamheden in de nieuwe afdeling hout zaag en bewerkingsmachines vallen onder zijn kerntaken.

Wat onze klanten zeggen!

 • Beoordeling door uit HAARLEM

  Doen wat belooft. Prima en dank nog.

 • Beoordeling door uit Vaassen

  Zeer snelle levering.

 • Beoordeling door uit Sint Agatha

  Snel en goede service en staan gelijk voor je klaar!!

 • Beoordeling door uit Wijchen

  Top bedrijf. Zowel voor de aanschaf van machines. Goed advies en duidelijke uitleg. En ook voor het onderhoud van de machines prima. Word snel gemaakt en mocht het duurder uitvallen word er altijd even gebeld.

 • Beoordeling door uit Nijmegen

  Klantvriendelijk

 • Beoordeling door uit Velden

  Duielijke website, snelle levering.

Beoordelingen door: