X
Categorieën

Aanpassingen i.v.m. Covid-19

Helaas zijn wij genoodzaakt ons winkelgedeelte te sluiten, wij verzoeken u dan ook vriendelijk uw materiaal via onze website te bestellen.

Wij zijn dagelijks geopend voor het ophalen / brengen van reparaties en het afhalen van bestellingen tussen 09.00 - 16.00.

Uw online bestellingen worden indien gewenst verstuurd (exclusief brandstof) Staat uw gewenste product er niet tussen contacteer ons op 024-6221270 of info@angenendt.nl

 

STIHL STEHRK WERK!!

Groot assortiment

bladblazers

  • Jarenlange ervaring
  • Snelle levering
  • Lease mogelijkheden
  • Eigen werkplaats
Bladblazers
Houtversnipperaars
Grasmaaiers
Heggenscharen
Heeft u al eens gedacht aan leasing van uw bedrijfsmiddelen?

Nieuwe producten

Angenendt
Angenendt machines is sinds 1976 gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van tuin & en parkmachines in de breedste zin van het woord. Machines in alle soorten en maten en met elektro, accu, benzine en dieselmotoren zoals: Gazonmaaiers – Bladblazers – Bosmaaiers – Kettingzagen – Kloofmachines - Combimachines – Doorslijpers – Transport voertuigen – Kruiwagens – Tractoren – Generatoren – Kantensnijders – Gazon onderhoudsmachines – Trilplaten - Onkruidbestrijdingsmachines – Strooiers – Machines voor de Winterdienst – Hogedrukreinigers en een grote nieuwe lijn machines voor houtbewerking en houtverwerking. Bijna alle machines op deze site kunt u ook bezichtigen in onze showroom waar wij 6 dagen per week voor u klaar staan!
Groenprofessional
Meer dan de helft van onze klantenkring bestaat uit groenprofessionals, zowel hoveniers als instellingen en gemeentes. Wij bieden u als professional speciale verkoopprijzen en extra snelle reparatieservice. Heeft u interesse in een bepaald product laat het ons weten, wij kunnen altijd een demonstratie verzorgen en wij hebben verschillende demo machines op voorraad zodat u de machine echt kunt uitproberen voor aankoop.

Onze merken

AS Motor
Eliet
Hansa
Honda
Iseki
Jonsered
Kranzle
Lancman
Silky
Simplicity
Stihl
Tielburger
Viking