X
Categorieën

STIHL STEHRK WERK!!

Groot assortiment

bladblazers

INFORMATIE M.B.T. HET CORONA VIRUS.
Het coronavirus (COVID-19) raakt ons allemaal. Wij zijn ons zeer bewust van de verantwoordelijkheid die wij hebben in het bieden van een veilige winkelomgeving. De gezondheid van onze medewerkers en onze klanten staat voor ons bovenaan. Daarom volgen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet en handelen wij in lijn met het beleid van RIVM en de Rijksoverheid. Op deze pagina informeren wij je over de actuele situatie

WINKEL

Wij werken er hard aan om onze winkel open te houden. Het winkelen gaat wel iets anders dan normaal. Om het winkelen voor iedereen veilig te houden vragen wij u om u aan de volgende richtlijnen te houden: Bestel zoveel mogelijk online op onze website www.angenendt.nl. Hier heeft u ook de optie om te kiezen voor bedrijfsklaar afhalen, wij zorgen dat de machine dan voor u klaar staat maar u hoeft dan minder tijd in onze winkel door te brengen. Mocht het gewenste product of onderdeel niet op de site staan neem dan contact met ons op via email of telefoon. LET OP brandstoffen mogen alleen worden afgehaald, niet opgestuurd.

· Hoest je, ben je verkouden of heb je andere symptomen? Blijf dan thuis en kom niet naar de winkel. Je kunt wel altijd een bestelling plaatsen via angenendt.nl

· Houd in de winkel zoveel mogelijk afstand tot elkaar (1.5 meter) en kom alleen.

ONLINE BESTELLEN

Wij merken dat het in onze webshop drukker is dan normaal. Wij zetten ons volop in om de bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Vooralsnog streven wij ernaar om bestellingen die voor 16.00 uur geplaatst zijn, de volgende dag te bezorgen. In deze uitzonderlijke omstandigheden kan het zijn dat de bezorging iets langer duurt dan je van ons gewend bent.
Om de verspreiding van het virus te voorkomen, neemt onze bezorgdienst extra maatregelen. De pakketten worden niet meer overhandigd. De bezorger zet de zending op de grond klaar en houdt vervolgens 1.5 meter afstand.
  • Jarenlange ervaring
  • Snelle levering
  • Lease mogelijkheden
  • Eigen werkplaats
Bladblazers
Houtversnipperaars
Grasmaaiers
Heggenscharen
Heeft u al eens gedacht aan leasing van uw bedrijfsmiddelen?

Nieuwe producten

Angenendt
Angenendt machines is sinds 1976 gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van tuin & en parkmachines in de breedste zin van het woord. Machines in alle soorten en maten en met elektro, accu, benzine en dieselmotoren zoals: Gazonmaaiers – Bladblazers – Bosmaaiers – Kettingzagen – Kloofmachines - Combimachines – Doorslijpers – Transport voertuigen – Kruiwagens – Tractoren – Generatoren – Kantensnijders – Gazon onderhoudsmachines – Trilplaten - Onkruidbestrijdingsmachines – Strooiers – Machines voor de Winterdienst – Hogedrukreinigers en een grote nieuwe lijn machines voor houtbewerking en houtverwerking. Bijna alle machines op deze site kunt u ook bezichtigen in onze showroom waar wij 6 dagen per week voor u klaar staan!
Groenprofessional
Meer dan de helft van onze klantenkring bestaat uit groenprofessionals, zowel hoveniers als instellingen en gemeentes. Wij bieden u als professional speciale verkoopprijzen en extra snelle reparatieservice. Heeft u interesse in een bepaald product laat het ons weten, wij kunnen altijd een demonstratie verzorgen en wij hebben verschillende demo machines op voorraad zodat u de machine echt kunt uitproberen voor aankoop.

Onze merken

AS Motor
Eliet
Hansa
Honda
Iseki
Jonsered
Kranzle
Lancman
Silky
Simplicity
Stihl
Tielburger
Viking